Foto: Caijsa HennemannFoto: Caijsa Hennemann
 Foto: Caijsa Hennemann
Foto: Caijsa HennemannFoto: Caijsa Hennemann
 Foto: Caijsa Hennemann
Foto: Caijsa HennemannFoto: Caijsa Hennemann
 Foto: Caijsa Hennemann

Ny succé för Leo Borg: "Så stolta!"

Publicerad

Leo Borg har slagit till igen.

Gårdagens JSM-guld i dubbel följdes i dag upp med guld i singelspelet.

"Vi är så stolta!”, skriver mamma Patricia Borg på Facebook.

Leo borg, son till tennislegendaren Björn Borg, fortsätter att skörda framgångar inom tennis.

14-åringen vann i går JSM-guld i dubbel tillsammans med Michael Minasiyan och i dag följde han upp succén med ytterligare en seger i singel. Leo Borg vann finalen i två raka set (6-2, 6-2). 

"Mästare i både singel och dubbel i det svenska mästerskapet. Grattis! Vi är så stolta!", skriver Leos mamma Patricia Borg på Facebook.

Björn Borg: "Har ett stort hjärta"

Leo Borg har spelat tennis sedan barnsben och tidigare i sommar tog han hem en europeiska juniortävlingen i danska Hörsholm. 

Leo ses som en av de största talangerna i sin åldersklass i såväl Sverige som Europa. 

Pappa Björn Borg har tidigare pratat om sin son. 

– Vi spelar tillsammans ibland. Men själv spelar jag inte tennis så ofta, sa han i en intervju med SportExpressen.

– Han har ett stort hjärta och tycker om att spela. Han har drivet. Jag och Patricia stöttar honom hela tiden. Han har sin egen tränare och spelar i Kungliga Tennishallen. Så det är väldigt kul att följa. 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag