Will Smith blev känd genom serien ”Fresh Prince i Bel Air”. Foto: CHRIS HASTON / TV - BOLAGWill Smith blev känd genom serien ”Fresh Prince i Bel Air”. Foto: CHRIS HASTON / TV - BOLAG
Will Smith blev känd genom serien ”Fresh Prince i Bel Air”.  Foto: CHRIS HASTON / TV - BOLAG
Skådespelaren Will Smith. Foto: MISHA JAPARIDZE / APSkådespelaren Will Smith. Foto: MISHA JAPARIDZE / AP
Skådespelaren Will Smith.  Foto: MISHA JAPARIDZE / AP

Serien ”Fresh Prince i Bel Air” kan komma tillbaka

Publicerad

Will Smith är öppen för att göra en ny säsong av "Fresh Prince i Bel Air" 

 Producenten Jeffrey Allen Townes har pratat med flera om nya avsnitt. 

 – Det har pratats med olika personer om att göra någonting, säger producenten till The Sun

Den populära tv-serien "Fresh Prince i Bel Air" slutade sändas 1996. Nu kan 1990-tals serien som gjorde skådespelaren Will Smith känd komma tillbaka. 

– Det har pratats med olika personer om att göra någonting. Jag tror att det skulle bli bra om vi gjorde det, säger producenten Jeffrey Allen Townes. 

 

LÄS MER: Will Smiths hårda ord mot Donald Trump

 

Nyligen har även Will Smith synts tillsammans med sina gamla kolleger Alfonso Riberiro, Tatyana Ali och Karyn Parsons. 

Sällskapet åt middag i Malibu på restaurangen Nobu.

Skådespelaren James Avery som spelade farbror Phil gick tragiskt bort under en hjärtoperation 2013. Hans död gjorde att vännen Will Smith och Jeffrey Allen Townes tog kontakt igen. 

Allen Townes hälsade på sin vän Will Smith i Kalifornien och pratade då om att eventuellt göra fler avsnitt av den populära serien. 

– Jag är så tacksam att fått vara en del av något som betytt mycket för människor, den känslan går inte att slå. 

 

LÄS MER: Skådespelaren Will Smiths pappa har dött 

 

Will Smiths pappa hyllades på Instagram 

Skådespelaren Will Smiths pappa Willard Carrol Smith gick bort förra året. 

Han hyllades av Will Smiths exfru Sheree Fletcher, som skådespelaren var gift med 1992 till 1995. Hon publicerade ett inlägg på Instagram där hon sa farväl till sin gamla svärfar.

Med en bild på Will Smith, hans och Fletchers gemensamma son Trey, och den avlidne Willard Carrol Smith skrev hon:

"Vi kommer sakna dig Daddio! Du levde och lekte efter dina egna regler... Du var verkligen unik! Du ingav disciplin och arbetsetik som skapade ett arv i din ära.”

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag