Paris Hilton och Chris Zylka. Foto: PIERO OLIOSI / POLARIS POLARIS IMAGESParis Hilton och Chris Zylka. Foto: PIERO OLIOSI / POLARIS POLARIS IMAGES
Paris Hilton och Chris Zylka. Foto: PIERO OLIOSI / POLARIS POLARIS IMAGES
Paris Hilton och Chris Zylka går hand i hand. Foto: LAGENCIA GROSBY / STELLA PICTURESParis Hilton och Chris Zylka går hand i hand. Foto: LAGENCIA GROSBY / STELLA PICTURES
Paris Hilton och Chris Zylka går hand i hand. Foto: LAGENCIA GROSBY / STELLA PICTURES
Foto: AP / AP LAS VEGAS METROPOLITAN POLICE DEPARTMENTFoto: AP / AP LAS VEGAS METROPOLITAN POLICE DEPARTMENT
 Foto: AP / AP LAS VEGAS METROPOLITAN POLICE DEPARTMENT

Paris Hiltons heta kärlekssemester

Publicerad

Kärleken blomstrar mellan hotellarvtagerskan Paris Hilton och hennes Chris Zylka.

På nya bilder syns de gå hand i hand på ön Formentera.

– Jag är så kär. Chris är mannen i mitt liv, har Paris Hilton tidigare sagt om relationen till E! News.

Det var i februari som hotellarvtagerskan Paris Hilton, 36, avslöjade att hon hittat kärleken i "Leftovers"-skådespelaren Chris Zylka, 31.

I samband med sin födelsedagsfest lade hon då upp en bild på sig själv med pojkvännen.  Där kallade Hilton pojkvännen Chris Zylka för "Mitt hjärta" med en hjärtemoji, när han står bakom henne och håller om sin nya flickvän.

– Jag har aldrig varit så lycklig, sade Chris Zylka då till nöjessajten Entertainment Tonight.

LÄS MER: Paris Hiltons plan med nya kärleken 

Paris Hilton: "Han är fantastisk på alla fest"

Även Paris Hilton uttryckte sin kärlek.

– Det är som meningen med livet att ha din egen familj. Och jag är lycklig att jag väntade på att hitta rätt person, jag är så kär. Chris är mannen i mitt liv. Vi är bästa vänner. Jag har aldrig varit så säker i hela mitt liv. Han är fantastisk på alla sätt, sade hon då till E! News.

https://www.instagram.com/p/BXsKz8rH_1h/?taken-by=parishilton

Av döma av nya bilder så fortsätter kärleken att blomstra mellan paret. På nya bilder syns de lyckliga tu hålla handen på en kärlekssemester på on Formentera. De syns promenera längs stranden och de passar även på att ta en båttur.

LÄS MER: Paris kärleksbild med nya pojkvännen 

Paris Hilton har ändrat om sitt liv

Expressen har tidigare skrivit att kärleken har fått Paris Hilton att drastiskt ändra sitt liv. I stället för att festa på Ibiza i fem månader om året, väljer hon nu att vara med pojkvännen.

– Han bryr sig inte om att gå ut och festa, sade Paris HIlton då till Page Six.

Innan paret blev officiellt, men romantikryktena hade börjat cirkulera kring dem, så berättade en uppgiftslämnare att de två "verkligen tycker om varandra", skriver E! Online.

Paris Hilton gjorde slut med tidigare pojkvännen Thomas Gross i april 2016, och har varit singel fram tills dess att hon träffade sin nuvarande pojkvän.

https://www.instagram.com/p/BXq45i8H4vO/?taken-by=parishiltonhttps://www.instagram.com/p/BVmDTNhHAJ_/?taken-by=parishilton

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag