Martin Melin hade ingen aning om att hans exfru skulle gifta om sig. Foto: CORNELIA NORDSTRÖMMartin Melin hade ingen aning om att hans exfru skulle gifta om sig. Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
Martin Melin hade ingen aning om att hans exfru skulle gifta om sig. Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
Camilla Läckberg och Simon Sköld gifte sig i hemlighet Foto: Magnus RagnvidCamilla Läckberg och Simon Sköld gifte sig i hemlighet Foto: Magnus Ragnvid
Camilla Läckberg och Simon Sköld gifte sig i hemlighet Foto: Magnus Ragnvid
Camilla Läckberg och Simon Sköld gifte sig i hemlighetCamilla Läckberg och Simon Sköld gifte sig i hemlighet
Camilla Läckberg och Simon Sköld gifte sig i hemlighet

Läckberg höll bröllopet hemligt för Martin Melin

Publicerad

Camilla Läckberg, 42, och Simon Sköld, 30, gifte sig under stort hemlighetsmakeri under lördagen.

Paret drog alla vid näsan – och inte ens ex-maken Martin Melin kände till den hemliga vigseln.

– Camilla skickade ett sms samtidigt som hon lade ut det på Instagram, säger han till Hänt.

Det var under lördagen som Camilla Läckberg och Simon Sköld överraskade sina vänner med en hemlig vigsel och bröllopsfest. På Instagram berättar Camilla Läckberg om förberedelserna – och hur tufft det har varit att hålla kärleksöverraskningen hemlig.

"Ni anar inte hur svårt det varit att hålla tyst om detta. Som jag längtat efter att kunna berätta för er. Nu kan jag äntligen yttra dessa ord som jag drömt om. Jag och Simon har gift oss", skriver Camilla Läckberg.

 

LÄS MER: Läckberg och Sköld gifte sig i hemlighet 

 

Under själva vigseln närvarade endast familj och de närmsta vännerna. Inte ens Camilla Läckbergs exmake Martin Melin, som hon har sonen Charlie tillsammans med, kände till det hemliga bröllopet.

– Jag hade ingen aning faktiskt. Jag blev lika överraskad som alla andra. Camilla skickade ett sms samtidigt som hon lade ut det på Instagram. Hon skrev "bara så du vet så har vi gift oss i dag", säger han till Hänt.

Martin Melin om exfruns bröllop

Och Camilla Läckberg var inte den enda som höll bröllopet hemligt för Martin Melin. Hans 14-åriga dotter Fanny var nämligen tärna på bröllopet.

– Jag såg på Instagram att hon var tärna på bröllopet. Hon har mörkat den jäkeln. Jag föreslog till och med i fredags att vi skulle hänga i helgen, men hon kom med någon undanflykt som jag inte minns nu, säger han.

 

LÄS MER: Camilla Läckberg byter namn efter bröllopet

 

Martin Melin är gläds dock åt det nygifta brudparet.

– Jag gläds med dem båda två, faktiskt, säger han till Hänt.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag