Laila Bagge. Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURESLaila Bagge. Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
Laila Bagge.  Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
Laila Bagge. Foto: /ALL OVER PRESS / /ALL OVER PRESSLaila Bagge. Foto: /ALL OVER PRESS / /ALL OVER PRESS
Laila Bagge.  Foto: /ALL OVER PRESS / /ALL OVER PRESS
Laila Bagge. Foto: MAGNUS LILJEGREN - STELLA PICTURES / STELLA PICTURES - SWEDEN MAGNUS LILJEGRENLaila Bagge. Foto: MAGNUS LILJEGREN - STELLA PICTURES / STELLA PICTURES - SWEDEN MAGNUS LILJEGREN
Laila Bagge. Foto: MAGNUS LILJEGREN - STELLA PICTURES / STELLA PICTURES - SWEDEN MAGNUS LILJEGREN

Laila Bagges avklädda present till kollegan

Publicerad

Laila Bagges kollega hade inflyttningsfest – och då passade Laila Bagge på att ge en present – en tavla med en avklädd variant av henne själv.

"Vi alla tyckte att Lotta behövde en tavla på mig! Så nu har hon fått en!", skriver Laila Bagge på Instagram.

Radioprogramledaren och tidigare "Idol"-domaren Laila Bagge, 44 var på inflyttningsfest hos sin kollega, Lotta, och passade då på att ge en present – en tavla med en avklädd bild på sig själv. 

"Inflyttningsfest hos Lotta. Vi alla tyckte att Lotta behövde en tavla på mig! Så nu har hon fått en! (hoppas hon hänger den ovanför sängen)", skriver Laila Bagge på Instagram.

Roger Nordin: "Vissa får bättre presenter"

Även Laila Bagge kollega Roger Nordin, 40, har kommenterat presenten på Rix Morronzoos instagram.

"Laila gav en sovrumstavla som kommer skänka inspiration året om. (Ja, det är Laila på bilden) Vissa får bättre presenter än andra", skriver han.

LÄS MER: Laila Bagges fräcka raggningsknep på kollegan 

https://www.instagram.com/p/BXqurNzlFiD/?hl=sv&taken-by=lailabagge

Laila Bagges följare hyllar bilden

Många av Laila Bagges följare hyllar bilden och tavlan. 

"Jag hade hängt den direkt ovanför sängen", skriver en av Laila Bagges följare.

"Laila Bagge, jag älskar dig! Du är rolig", skriver en annan person.

En annan skriver:

"Wow!".

"Snygg!", skriver en annan person.

LÄS MER: Laila Bagges heta kärleksdans med pojkvännen 

Laila Bagge flörtade med kollegan

Tidigare i veckan så publicerade Laila Bagge ett klipp på Instagram där hon flörtar ivrigt med Roger Nordin i radiostudion. Hon trycker upp sina bröst mot kollegan och säger: 

– Roger ska vi gå på en dejt du och jag? 

Roger försöker undvika Laila. 

– Det finns ju en regel när det gäller sommarflörtar. Man måste förstå när någon är helt ointresserad och homosexuell, varpå Laila svarar: 

– Jag kan få dig att bli hetero. Kom igen nu!

https://www.instagram.com/p/BXqvmGLg3ZH/?taken-by=rixmorronzoo
Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag