Kändisarna minglade till sent på kvällen Foto: / ALEX LJUNGDAHLKändisarna minglade till sent på kvällen Foto: / ALEX LJUNGDAHL
Kändisarna minglade till sent på kvällen Foto: / ALEX LJUNGDAHL
Det bjöds på mat ur en food truck Foto: / ALEX LJUNGDAHLDet bjöds på mat ur en food truck Foto: / ALEX LJUNGDAHL
Det bjöds på mat ur en food truck Foto: / ALEX LJUNGDAHL
Kändisarna minglade till sent på kvällen Foto: / ALEX LJUNGDAHLKändisarna minglade till sent på kvällen Foto: / ALEX LJUNGDAHL
Kändisarna minglade till sent på kvällen Foto: / ALEX LJUNGDAHL

Kändisfesten i natt – efter hemliga bröllopet

Publicerad

Jenny och Niklas Strömstedt, Nanne Grönvall, Richard Herrey, Anja Pärson och Filippa Rådin samt Robert Wells.

Efter den hemliga ceremonin firades det nygifta paret in på småtimmarna av kändiseliten på den påkostade bröllopsfesten.

– Det hade precis den klass man hade förväntat sig av Simon och Camilla, säger "Let's dance"-profilen Tony Irving.

Camilla Läckbergs och Simon Skölds hemliga bröllop blev en stjärnspäckad kväll. Efter bröllopsceremonin på parets lantställe tog det nygifta makarna båten till Skeppsholmen i Stockholm där festandet fortsatte inpå småtimmarna på Eric Ericsonhallen.

På mingelfesten var förutom familjen även kändisar som Jenny och Niklas Strömstedt, Viktor Frisk, Richard Herrey, Bingo Rimér, Isabel Adrian, Isabella Löwengrip, Carolina Gynning, Micael Bindefeld, Anja Pärson och Filippa Rådin, Sofia Wistam, Fredrik Federley och Nanne Grönvall inbjudna.

https://www.instagram.com/p/BVdFPZZHbPC/?tagged=simcamwedding

Stämningen var hög och det bjöds både på livemusik och champagne. Festen inleddes med en film från vigseln. Efteråt ställde sig Simon Sköld och Camilla Läckberg på scen och bjöd på en bröllopsdans samtidigt som ett bildspel på paret visades.

 

LÄS MER: Camilla Läckberg och Simon Sköld gifte sig i hemlighet 

 

På Instagram vittnade många kändisar om den härliga stämningen på kärleksfesten.

"Grattis fantastiska Camilla Läckberg och Simon Sköld som i hemlighet har gift sig i dag. Nu blir det fest!", skriver sångaren Nanne Grönvall.

https://www.instagram.com/p/BVdGwm8FNR4/?taken-by=federley

En annan som närvarade var "Let's dance"-domaren Tony Irving som var på festen tillsammans med sin make Alexander Skiöldsparr.

– Det var väldigt smakfullt och klassigt. Det var mycket själ i det hela. Och det var en väldigt stor överraskning, säger han.

Hur gick det till när de berättade?

– De visade upp en film. Kvällen började med en film från deras bröllop så det var väldigt stilfullt. De hade ett väldigt intimt familjebröllop tidigare under dagen.

Hur många poäng får bröllopsdansen?

– Simon och Camilla har båda gjort bra ifrån sig "Let's dance" så det måste vara en tiopoängare. Plus att det var lite speciellt för det var väldigt intimt. Hela festen var ett firande av deras kärlek och jag tycker att det var väldigt fint.

https://www.instagram.com/p/BVdFNHcBMCm/?tagged=simcamwedding

Jenny Strömstedt rörd till tårar

Tony Irving hyllar också inredningen i festlokalen.

– Det är väldigt vackert och elegant. Och det har precis den klass man hade förväntat sig av Simon och Camilla.

https://www.instagram.com/p/BVdIfBcnOHh/?taken-by=filipparadin

Jenny Strömstedt var i sin tur rörd till tårar av kvällen.

"Nu måste jag grina igen", skriver hon på Instagram.

Andra kändisar som var på plats för att fira – och festa – var bland andra Lina Hedlund och Nassim Al Fakir, Alexander Klingstedt och Katrin Zytomierska, Jan Johansen och flickvännen Jenny Sandberg, Robert Wells med sin fru Maria Wells.

 

LÄS MER: Lyxiga resan efter hemliga bröllopet 

 

Festfixaren Micael Bindefeld var på bröllopet med sin make Nicklas Sigurdsson.

"Wow, vilken överraskning. Grattis Mr och Mrs Läckberg Sköld", skriver Micael Bindefeld på Instagram.

https://www.instagram.com/p/BVdEudIldkM/?taken-by=tony_irving_

På festen var också Oscar Zia och Andreas Lundstedt från Alcazar. Under festen dansades det vilt till partymusik och gästerna fick också stora tomtebloss att vifta med. Sedan uppträdde Alcazar.

https://www.instagram.com/p/BVc9p3Ngvhw/?tagged=simcamwedding

– Vi vill bara säga grattis som fasen på bröllopsdagen som kom till ett litet otippat brev på posten, sa Tess Merkel från scen.

https://www.instagram.com/p/BVdN95CHaxg/?taken-by=filipparadin

Även Måns Zelmerlöw uppträdde med sin Eurovision-hit "Heroes". Förutom en specialskriven bröllopslåt och ett nummer med professionella dansare erbjöd makarna också tatuering under pågående bröllopsfest. Dessutom sjöng även brudgummen Simon Sköld en låt.

https://www.instagram.com/p/BVdMGBplw_u/
Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag