Jill Johnson Foto: /IBL / /IBLJill Johnson Foto: /IBL / /IBL
Jill Johnson Foto: /IBL / /IBL
Jill Johnson och Håkan Werner. Foto: LINN HEDESSTRÖM BLADJill Johnson och Håkan Werner. Foto: LINN HEDESSTRÖM BLAD
Jill Johnson och Håkan Werner. Foto: LINN HEDESSTRÖM BLAD
Jill Johnson har separerat från maken. Foto: MIKAEL SJÖBERGJill Johnson har separerat från maken. Foto: MIKAEL SJÖBERG
Jill Johnson har separerat från maken. Foto: MIKAEL SJÖBERG

Jill Johnsons kraftiga markering mot exet

Publicerad

Efter separationen – nu har Jill Johnson definitivt flyttat ut från kärleken Håkan Werner.

Sedan 1 juli är hon skriven på en ny adress i Borås.

– Så länge barnen går i skolan bor jag kvar i Borås, men på sikt planerar jag flytta tillbaka till Ängelholm, har hon tidigare sagt.

Jill Johnson, 43, berättade i slutet av augusti förra året för programledaren Lotta Bromé i "P4 Extra" om sin separation.

Hon kallade det för en stor sorg.

– Jag och min man separerade i början av året och har bott på var sitt håll till och från under sommaren, sade Jill Johnson då.

 

LÄS MER:  Jill Johnsons sorg efter separationen 

 

Jill Johnson och maken Håkan Werner gifte sig i augusti år 1999 och paret har två barn tillsammans. Officiellt har skilsmässan ännu inte gått igenom - men separationen är ett faktum.

Jill Johnson var under förra hösten med i TV4:s succéprogram "Så mycket bättre", där hennes tolkningar rönt stora succéer.

Då berättade hon också att skilsmässan inte var parets första kris.

– 2007 hade jag min första livskris. Och jag och min man hade vår första riktigt, riktigt stora kris, sade hon i "Så mycket bättre".

Jill Johnson köpte lägenhet

Hon fortsatte:

– Det är fruktansvärt läskigt när man tvivlar på kärleken och undrar om den andra personen älskar en lika mycket fortfarande.

I samband med separationen framkom det att hon också köpt en lägenhet i Borås dit hon skulle flytta. Lägenheten ligger på en fin adress i centrala Borås och prislappen landade på 1,7 miljoner kronor.

I somras, 1 juli, valde hon också att skriva sig på den nya adressen.

Bara veckor innan sångerskan valde att offentliggöra separationen uppdaterade paret sitt äktenskapsförord.

 

LÄS MER: Jill Johnsons miljon- flytt efter uppbrottet

Jill Johnson: "Första sorgen är läskig"

Ur sorgen efter uppbrotten med maken flödade dock kreativitet - och Jill Johnson skrev ett nytt album.

I september förra året medverkade hon i podcasten "Gry & Anders Med Gäster". Där kom samtalet in på äktenskap, när programledarna frågar ut henne om hennes "första sorg".

– Första sorgen är nog ganska färsk faktiskt. Det är den jag skrivit albumet ur. Det är nog den första riktiga sorgen där man är vuxen och vet vad det är man känner, sade Jill Johnson då.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag