Camilla Läckberg byter namn efter vigseln. Foto: /IBL / /IBLCamilla Läckberg byter namn efter vigseln. Foto: /IBL / /IBL
Camilla Läckberg byter namn efter vigseln. Foto: /IBL / /IBL
Camilla Läckberg och Simon Sköld är nygiftaCamilla Läckberg och Simon Sköld är nygifta
Camilla Läckberg och Simon Sköld är nygifta

Camilla Läckberg byter namn efter bröllopet

Publicerad

Camilla Läckberg och Simon Sköld har gift sig.

Efter den hemliga vigseln byter deckarförfattaren nu namn.

Camilla Läckberg, 42, och Simon Sköld, 30, är nu äkta makar. Det var under lördagen som paret överraskade sina vänner med hemlig vigsel och bröllopsfest.

"Tack alla för i går! Vi kunde inte haft en mer perfekt bröllopsdag! Som vanligt hann man dock inte prata med alla på partyt men vi var så glada över alla som var där! Och tack till alla fantastiska artister som gjorde festen till något alldeles extra! Och tack för alla gratulationer! Vill passa på att be alla som tog bilder och filmade i går att skicka allt det till oss! Är så kul att ha!", skriver Camilla Läckberg.

 

https://www.instagram.com/p/BVeg7AnB59z/?taken-by=lackberg&hl=sv

Författaren avslutar inlägget med "Kram Herr och Fru Sköld", vilket har fått många att undra om Camilla Läckberg nu har bytt namn.

"Byter du efternamn?", skriver en person.

 

LÄS MER: Läckberg och sköld gifte sig i hemlighet 

 

"Grattis till er! Men har du bytt efternamn till enbart Sköld? I sådana fall försvinner epitetet att göra en Läckberg", skriver en annan.

Camilla Läckberg byter namn efter bröllopet med Simon Sköld

Camilla Läckbergs vän, agent och manager Christina Saliba, bekräftar att Camilla Läckberg har bytt namn.

"Hon kommer lägga till Sköld i sitt efternamn. Hon kommer fortsätta jobba under namnet Camilla Läckberg", hälsar Christina Saliba i ett sms.

Camilla Läckberg och Simon Sköld gifte sig i hemlighet under lördagen.

Författarens nya namn blir Camilla Läckberg Sköld, därmed får hon två efternamn.

Därmed kommer Camilla Läckbergs böcker även i fortsättningen att säljas under hennes gamla namn, som är ett välinarbetat varumärke.

 

LÄS MER: Så fördelas Läckbergs miljoner vid en skilsmässa 

 

Camilla Läckberg har dragit in miljoner på sina böcker - och vill ha kontroll över sin förmögenhet. Tidigare har hon berättat om kravet på äktenskapsförord för att gifta sig med kärleken Simon Sköld.

– Det skulle kännas väldigt märkligt ifall vi skiljer oss och hälften skulle gå i väg med någon som inte varit med och byggt upp det här, säger Camilla Läckberg i "Fördomspodden".

I dag söndag åker Camilla Läckberg och Simon Sköld till New York på bröllopsresa.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag