Anna Book Foto: /IBL / /IBLAnna Book Foto: /IBL / /IBL
Anna Book Foto: /IBL / /IBL
Anna Book tillsammans med maken Roberto Toledano Foto: /ALL OVER PRESS / /ALL OVER PRESSAnna Book tillsammans med maken Roberto Toledano Foto: /ALL OVER PRESS / /ALL OVER PRESS
Anna Book tillsammans med maken Roberto Toledano  Foto: /ALL OVER PRESS / /ALL OVER PRESS
Foto: SVEN LINDWALLFoto: SVEN LINDWALL
 Foto: SVEN LINDWALL

Anna Books nya sexliv – efter stora förändringen

Publicerad

Efter att ha lagt om sitt liv i "Biggest loser VIP" har Anna Book ändrat utseende - både genom att tappa vikt, bleka tänderna, klippa håret och fixa ögonbrynen.

Maken Roberto Toledano stöttar sin frus kroppsliga förändringar – och berättar att deras kärleksliv är bättre än någonsin.

– Det är klart att om man blir gladare och lyckligare i själen, så påverkas allt, säger Roberto Toledano.

Anna Book, 46, och maken Roberto Toledano, 48, har hållit ihop i snart 20 år. 

Och när artisten lägger om sitt liv efter medverkan i Sjuans "Biggest loser VIP" får hon mycket stöd av sin make - även om han saknade sin fru när hon var på träningsläger.

– Man kämpar, man vet att hon gör något bra för sig själv och sin kropp, och man vet att hon har det bra, säger han om sin frus tid på "Biggest loser VIP".

Efter Anna Books förändringar i utseende och hälsa har parets liv tillsammans förbättrats, mycket för att frun mår bättre.

 

Läs mer: Anna Book om sin obotliga sjukdom  

 

– Ser jag henne gladare så blir jag också glad. Jag var ju lycklig när i träffades första gången också och stod vid altaret, och då var hon också väldigt kurvig. Nu är hon mindre kurvig, men absolut, vi älskar varandra mer än någonsin, säger Roberto Toledano.

https://www.instagram.com/p/BVC3NT8BezX/?taken-by=annatoledanobook&hl=sv

Kärlekslivet bättre än någonsin

Parets kärleksliv har alltid fungerat bra intygar Toledano, men livsstilsförändringen har hjälpt till även på den fronten.

– Det hinns med om man säger så, det funkar bra. Jag är lite diplomatisk nu, skrattar han och fortsätter:

– Det fungerade jättebra även då, men det är klart att om man blir gladare och lyckligare i själen, så påverkas allt. Hon har mer än det dubbla nu med energi, säger Roberto Toledano.

Anna Book har alltid haft svårt att hålla vikten på grund av en hormonrubbning hon lider av, och har aldrig ätit särskilt mycket, menar hennes make. Men det är viktigt för Toledano att hans fru mår bra.

 

LÄS MER: Anna Books ilska – som inte visades 

Uppmuntrar sin fru 

– Det är aldrig bra att vara för överviktig, det tar ju på knän och sådant, säger han.

Medan Anna Book kämpar på med träningen så vill maken Roberto Toledano göra vad han kan för att uppmuntra sin andra hälft - och ger henne allt sitt stöd.

https://www.instagram.com/p/BVeUdhOhfSa/?taken-by=annatoledanobook&hl=sv

– Jag klappar henne lite extra på rumpan, säger han lite skämtsamt.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag