Alicia Vikander och Michael Fassbender Foto: FERDAUS SHAMIM / ZUMA PRESS / SP / FERDAUS SHAMIM / ZUMA PRESS / SP SPLASH NEWSAlicia Vikander och Michael Fassbender Foto: FERDAUS SHAMIM / ZUMA PRESS / SP / FERDAUS SHAMIM / ZUMA PRESS / SP SPLASH NEWS
Alicia Vikander och Michael Fassbender Foto: FERDAUS SHAMIM / ZUMA PRESS / SP / FERDAUS SHAMIM / ZUMA PRESS / SP SPLASH NEWS
Alicia Vikander Foto: MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK / MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK REX FEATURESAlicia Vikander Foto: MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK / MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
Alicia Vikander Foto: MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK / MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK REX FEATURES

Alicias kärleksbesked med pojkvännen Fassbender

Publicerad

Alicia Vikander, 28, och Michael Fassbender, 40, har varit ett par i tre år.

Nu rapporterar The Sun on Sunday att paret tagit nästa steg relationen och blivit sambor.

– Han har aldrig bott tillsammans med en flickvän förut men de är verkligen kära, säger en uppgiftslämnare till tidningen.

Alicia Vikander, som vann en Oscar förra året, är en av Sveriges största filmstjärnor. Sedan tre år tillbaka är hon tillsammans med skådespelaren Michael Fassbender, känd från filmer som "Prometheus", "Alien: Covenant" och "Assassin's creed".

 

LÄS MER: Pojkvännens hyllning till Alicia Vikander 

 

Nu rapporterar Sunday World, som citerar The Sun on Sunday, att paret beslutat sig för att flytta ihop i ett nytt gemensamt hem. Samtidigt har Michael Fassbender sålt sin ungkarlslägenhet.

– Michael och Alicia flyttade ihop på riktigt efter att hon spenderade så mycket tid i Storbritannien under inspelningen av "Tomb raider", säger en uppgiftslämnare till tidningen.

Så blev Alicia Vikander och Michael Fassbender kära

Enligt uppgiftslämnaren är det första gången Michael Fassbender blir sambo på riktigt.

– Han har aldrig bott tillsammans med en flickvän förut men de är verkligen kära. De har många ställen som de kallar för hem men det här är det enda stället som paret officiellt kan kalla deras. De är väldigt glada, säger personen.

 

LÄS MER: Vikander om första tiden med Fassbender 

 

Alicia Vikander träffade kärleken Michael Fassbender under inspelningen av filmen "Fyren mellan haven". Paret tvingades bo tillsammans i en fyr i en månad och snart började kärleken spira.

När Alicia Vikander kände sig ensam och livrädd fanns Michael Fassbender där.

– Han var väldigt söt och släppte in mig, säger Oscars-vinnaren i en stor intervju med Vanity Fair.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag